Gezocht: Roze olifantjes en netkousen voor Tiffany

maart 14, 2008 § Een reactie plaatsen

muziek: Astor Piazzola & Caetano Veloso – El Tango (mijn stem is deels op vakantie…)

Kan er iemand mij vertellen waar ge die roze olifantjes kunt vinden? De echte, niet die van op de t-shirts en de flesjes. Ze mogen ook wel geel zijn of indigo misschien, want toen ik tienjarig klein op dat podium stond was daar een echte olifant en dat blauw de titel. Met drank moet ge niet afkomen, ze zeggen misschien dat ge dan die olifanten voelt, maar bij mij zijn het eerder wespensteken en misschien iets veradderlijks in mijn maag.

Die vetzakken van Disney wilden ons toen al bedwelmen, ons hersenspoelen met zeepzoeterigsop. En dan vraagt men zich af waarom het volk god inpakt, volledige pillendoosjes in één keer en liefst nog wat gemengd met vloeibare demonen want samen is dat drievuldige heiligheid . Biechten moogt ge daarna wel proberen, maar god heeft voor die beesten gezorgd en ontgiftenis is een beetje gelijk die brandwondenslogan en de rest zou dan de rust zijn.

Zijpad… Woensdag word ik Tiffany, het is maar dat ge het weet, dat ge ons niet door elkaarzou halen, want Tiffany kan daar niet echt met lachen. Sexyheid en stijlsgewijs streeft ze de beautyidealen van haar idolen Hormonia na. Verder gaat ze de wereld redden van die sektaire studentikozen en ondertussen schudt ze is met haar kontje, want dat mag gezien worden. Ze is nu al Miss Antwerpen-Baarechum en binnenkort ook Miss VUB om zo haar echte droom waar te maken; Miss België worden en de daaropvolgende jaren op de daluren programma’s op VT4 presenteren. En ze wil ook wereldvrede, uiteraard. Wie haar aan netkousen kan helpen, mag haar altijd eens bellen, maar wel alleen als ge haar gsm terugvindt, want die is ze tot op heden nog steeds aan het zoeken.

Advertenties

Getagd: , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Gezocht: Roze olifantjes en netkousen voor Tiffany voor Margaux In Wonderland.

Meta

%d bloggers liken dit: