The monkey on your back is the latest trend

januari 16, 2008 § Een reactie plaatsen

Nog vijf kansen om de dichtbijzijnde toekomst voor even te verknoeien en al twee voorbij zonder zware ongevallen. Antifolk lijkt veel op gewone folk, maar het klinkt wel leuker en stiekom ook heel indie en vanalles anders. Maar met een smeuïge naam als The Moldy Peaches kan het me wel opbeuren. Vooral hun zangeres Kimya Dawson en haar bijdrage tot de Juno soundtrack, de film laat je al glimlachen van begin tot eind en de muziek doet het op zichzelf al even goed.

Nu het Frans al voorbij is lijkt de skivakantie plots vele dichter, ondanks de vijf obstakels die nog overwonnen moeten worden, maar die zullen mijn overwinning met open armen ontvangen. Dus moeten we ons terug over de boeken buigen of naar het computerscherm staren voor die cursussen die we niet op papier hebben en dit keer hopelijk zonder de migraine, want twee keer op een examenperiode is al meer dan genoeg. Migraine is nog steeds even ergerlijk en erfelijk als altijd, maar gisteren met wat minder hoofdpijn en wat meer misselijkheid en dat alles veroorzaakt door stress die van de schouders afglijdt alsof het water is terwijl de nieuwe stress al volop zit te wachten op zijn eigen waterval.

Zijpad… We zijn het Noorden kwijt van zodra er iemand, zeker een onbekende, plots in die 60 cm cirkel van een persoonlijke zone komen, maar vinden zonder kompas hoe we zo ver mogelijk van iemand af kunnen staan. Het openbaar vervoer werkt absoluut niet mee en zet resoluut vreemden in elkaars persoonlijke zone zonder enige voorstelling en dan vraag je je soms af waarom sommige mensen liever rechtstaan in de metro dan op dat ene stoeltje tussen twee mensen nog vrij is, in zo’n metrostel waar iedereen in een lange lijn in elkaars zone zit te porren. Ik heb me dan maar opgeofferd en heb mezelf tussen hen ingeschoven want eigenlijk zit ik liever verstrengeld in elkaars cirkel dan dat ik rechtsta.

Advertenties

Getagd: , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu The monkey on your back is the latest trend voor Margaux In Wonderland.

Meta

%d bloggers liken dit: