Verbazing

januari 12, 2008 § 5 reacties

om wat je allemaal op het internet vindt. Wat een ongelooflijke evolutie toch. De RSS feed How to of the day op mijn gepersonaliseerde Google pagina gaf vandaag als één van de titels: How to Respect a Transgender Person. Nu persoonlijk denk ik dat iemand die geen respect kan opbrengen voor transgendere mensen (een origineel Nederlands woord is er nog niet), het gaat leren van Wikihow, maar kom, het is een interissant initiatief en misschien zijn er inderdaad wel mensen die er steun in kunnen vinden. Je vind er trouwens ook links naar artikels zoals: Accept That Someone Close to You Is Lesbian, Gay, Bisexual or Transgender, Come to Terms With Being Transgender As a Teen, Have Respect for Yourself, Observe the Day of Silence.

Persoonlijk heb ik zelf nooit echt veel problemen gehad met het aanvaarden van homosexuele mensen en ken ik enkele geweldige mensen die holebi zijn. Ik vraag me af of er iemand naar een gelijkaardige site zou surfen om met zulke problemen om te gaan. Goed, je zou misschien naar blogs kunnen gaan, of chatrooms om mensen in dezelfde situatie te vinden, maar Wikihow?

Extra nutteloze maar relevante informatie: de andere How to of the day was How to Draw a Simple Dog Face.

Vraagstuk… Gisteren gezien in Kingdom: een man die liever vrouwenkleding droeg en zij nvrouw wilde van hem scheiden. Waarom zijn mannen in vrouwenkleding abnormaal, maar geeft niemand een kik wanneer een vrouw zich in mannenkleding hult?

Advertenties

Getagd: , , , , ,

§ 5 Reacties op Verbazing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Verbazing voor Margaux In Wonderland.

Meta

%d bloggers liken dit: